Hvordan vandretur forandrer din hjerne

Hvordan vandretur forandrer din hjerne - Happy Hiking

Selvom det ikke er svært at forstå, hvorfor motion, mens du nyder smukke natur, renser krop, sind og sjæl, er der nu videnskabeligt bevis for dette fænomen.


Stop negativt, tvangstanker
Det konstante pres fra arbejde og familie førte ofte til negative tankeprocesser, øgede depression og angst og kompromitterede de sjældne øjeblikke af afslapning, vi har. Vandring giver en næsten øjeblikkelig følelse af fred og tilfredshed, mens den reducerer negative, tvangstanker betydeligt. At bruge halvanden time på at gå i et naturligt miljø reducerer drøvtygningsniveauer og prefrontal cortex neural aktivitet, hvilket mindsker potentialet for psykisk sygdom. Vandring i et naturligt miljø i modsætning til et bymiljø er nøglen til at høste det fulde udbytte af vandreture.

Anspor kreativ problemløsning
At afbryde forbindelsen fra teknologien og genoprette forbindelsen til naturen forbedrer drastisk kreative problemløsningsevner. Bystøj og teknologi er begge ekstremt forstyrrende, kræver konsekvent opmærksomhed og forhindrer koncentration, hvilket belaster kognitiv funktion. Når du vandrer, så lad din teknologi blive hjemme for at mindske mental træthed, berolige dit sind og booste din kreative tænkning. Mental sundhed er vigtig at overveje for raske kvinder i rask form.

Forbedre focus
Børn med ADHD kæmper med impulskontrol og fokus. De udviser ofte ekstrem hyperaktivitet og bliver let distraheret. Undersøgelser, der undersøger sammenhængen mellem ADHD og naturlig eksponering, har fokus på børn, men resultaterne afsløre, at eksponering for naturlige miljøer kan være gavnlig for alle, der har problemer med at være opmærksomme og/eller udviser overdreven impulsiv adfærd.

Motion er en kritisk komponent i generel velvære. Afhængigt af din størrelse og vandreturens sværhedsgrad forbrænder vandreture alt mellem 400 og 700 kalorier i tiden og er ikke så hårdt for leddene som at løbe. Folk, der træner udenfor, er mere tilbøjelige til at holde fast i det, hvilket gør det til et passende valg for alle, der er interesseret i at forbedre deres regelmæssige træningsrutine.

Vandring er en af de enkleste og mest overkommelige atletiske aktiviteter. Mange vandrere køber også vandrestave for at de fjerner noget af presset fra deres knæ. Bær lagdelt tøj, så du nemt kan tage af eller tage lag på for at forblive komfortabel under vandringen. Glem ikke at strække og påføre solcreme, før du går ud af døren.

Start i det små for at teste dine færdigheder, såsom at gå på de lokale stier. Overvej at deltage i en gruppe for at deltage i længere vandreture i selskab med ligesindede.

At have et hurtigt tidspunkt og mødested med andre, der forventer dig, er en sikker måde at sikre, at du kommer ud af døren uden forstyrrelser.

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published