Indkøbskurv

Bæredygtighed

Packaging

Vi bruger bæredygtigt papir til indpakning af sokkerne. Vi er klar over, at vores faste kunder ved præcis, hvad de vil have og synes, at det er helt fint at få sokkerne uden indpakning. Hvis du gerne vil have dine sokker uden indpakning, så kan du give besked, når du afgiver ordren.

Økologi og velfærd

Selvom Corrymoor geder bliver opdrættet i henhold til “The Soil Associations” strenge standarder, og mohair fra disse geder er økologisk, bliver sokkerne ikke solgt som økologiske, fordi der også bruges mohair fra andre leverandører. Der er dog ikke mange angorageder i Storbritannien, og Corrymoor køber kun fra leverandører, der passer godt på deres dyr.

Farver

Sokker i farven NATUR er ublegede og ufarvede, så det du får, er den let cremehvide mohairfarve.Vores sokker er fremstillet og farvet i Storbritannien med procedurer, der er under streng kontrol og følger UK og EU-forskrifter.

Fremstilling

Corrymoorsokker bliver strikket på traditionelle maskiner i UK.

Dyrevelfærd

Corrymoor Farm er et familiedrevet økologisk landbrug i det sydvestlige England, der har de opdrættet prisvindende angorageder siden 1988 og har fremstillet topkvalitetsmohairsokker siden 1992. Her dyrkes deres græs- og skovarealer i henhold til The Soil Associations strenge standarder (britisk nonprofit-organisation, hvis formål er at arbejde for bæredygtigt landbrug). Desuden er Corrymoor Farm en del af “the Red Tractor Scheme”, og efterlever deres standarder som sikre at barren for god dyrevelfærd ligger højt.

Dyrene nyder godt af "Fem friheder for dyrevelfærd":

 • Fri for sult og tørst
 • Fri for ubehag
 • Fri for smerte, skader eller sygdom
 • Frihed til at leve i naturlige omgivelser
 • Fri for frygt og nød

  Ofte Stillede Spørgsmål

  Vaskeanvisning

  Om os