Indkøbskurv

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er årsagen til, at små fnug nogle gange samler sig inde i sokkerne?

Det sker oftere med sokker. Der er ingen grund til bekymring – sokkerne er ikke ved at gå i stykker - tag bare fnuggene ud (og læg dem udenfor til fuglene, så de kan bruge dem til at bygge redder).

Hvorfor lugter de ikke?

Fibre fra fåreuld har ujævnheder, mens mohairfibre er glatte, så der ikke er nogen steder, fodbakterier kan gemme sig: ingen bakterier = ingen lugt.

Jeg er allergisk overfor uld – kan jeg bruge sokkerne?

MoHAIR er i virkeligheden hår, så man kan sige, at det er mere naturligt at have på end uld fra får. Vi har mange kunder med sensitiv hud, som bruger vores sokker uden problemer (men ikke alle er ens!). Måske kan du prøve sokkerne i en naturlig farve, der hverken er bleget eller farvet.

Jeg havde en gang en mohairsweater, som kradsede rigtigt meget; hvorfor kradser jeres sokker ikke?

Alle materialer, der er fnugagtigt, kan kilde, og mange mohairsweatre var lavet af mohair i en dårlig kvalitet med korte kradsende stikkelhår. Corrymoorsokker er lavet af uld uden stikkelhår, som bliver spundet på en speciel måde, så resultatet er et glat garn, som hverken kilder eller kradser.

Hvorfor tilfører I nylon til mohairulden?

Mohair har meget styrke og modstandsdygtighed mod gnidning, men ikke megen elasticitet – så Corrymoor tilfører en særlig form for nylon, der supplerer mohairulden, men som ikke forringer dens gode egenskaber.

Bæredygtighed

Vaskeanvisning

Om os