Indkøbskurv

Vaskeanvisning

Hvad er den bedste måde at passe på dine Corrymoor Camino sokker?

”Siden Corrymoor begyndte at fremstille sokker i 1991, har mohairfibre og materialerne i Corrymoorsokker ikke ændret sig…. men det har vaskepulver og vaskemaskiner.”

  • Brug et uldvaskeprogram ved 40 grader eller derunder
  • Sæt din vaskemaskine til delikat cyklus. Det er ikke varmen, men omdrejningerne, der kan forringe kvaliteten af dine sokker
  • Brug ikke tørretumbler
  • Brug en mild sæbe, der er lavet specielt til naturlige fibre og anbefalet til mohair, silke & uld
  • Vask mørke farver separat ved første vask

Mohair består af fibre, der indeholder proteinet keratin, ligesom dit hår, silke, uld og andre fibre fra dyr gør. De enkelte mohairfibre er flade og ligger forskudt af hinanden, hvilket er afgørende for Mohairs glatte overflade (i modsætning til uld), og som gør den silkeblød og giver den høje glans. Det giver også dine Corrymoor Caminos deres unikke slidstærke, anti-bakterielle (ingen lugt), fugtspredende samt ikke-filtende egenskaber. 

Mohair krymper og filtrer ikke så let som andre naturlige fibre, men som en naturfiber har det svært ved at modstå virkningen af de proteinenzymer, der findes i mange “lavtemperatur” vaskemidler. Desværre kan enzymerne ikke se forskel på snavs og proteinet, fibrene i mohairen består af. Over en lang periode kan dette føre til en ændret struktur af mohairen i dine elskede Corrymoor Camino sokker.

Når det er sagt….

Corrymoorsokker er meget stærke og generøse. De er farvet i vand, som når kogepunktet, hvorefter de bliver skyllet OG spundet OG tørretumblet. 

Ofte Stillede Spørgsmål

Om os

Bæredygtighed