Lake District Guidede Vandreferie

4-5 dage/3-4 nætter - Intet at bære - Niveau: 3/5

Dette unikke landskab er en af National Geographics top 10 "must-see" seværdigheder i verden. Det er muligt, at du aldrig har hørt om Lake District, men altid har ønsket at tage til Skotland. 

Lake District er mindre, mere kompakt, og du er aldrig langt fra en landsby med en anderledes udsigt rundt om hvert hjørne. Hvorimod Highlands er større, hvilket betyder, at du skal køre mange kilometer for at komme rundt.

Lake District har det smukkeste landskab i England med sin fortryllende blanding af forrevne bjerge, dybe gyller, glitrende søer, slående vandfald og attraktive livlige stenbyggede landsbyer.

Vores guidede vandreferie ledet af Happy Hiking-ejer, Jerry Graham, introducerer dig til dette spektakulære landskab, de bedste lokale pubber og de venligste mennesker i England.


HØJDEPUNKTER PÅ REJSEN

  • Oplev vandreture gennem Englands mest fantastiske landskab
  • Luksushotel med fuld forplejning
  • Nyd ægte engelsk landsbyliv med en blanding af Barnaby og Postman Per
  • Vandreture, lokale pubber, engelsk tecafé og landsbyliv, du aldrig vil glemme

Eksempel på en vandredag
Niveau 2-3/5 - Mellemliggende niveau.

Helm Crag
Træd ud af hotellets dør direkte på ruten. Nyd den perfekte introduktion til at gå højere oppe i Lake District-bjergene, mens du langsomt går til toppen. Det giver en spændende stigning og en kort oplevelse af ægte bjergbestigning. Fra toppen kan du nyde nogle af Lake District's bedste udsigter, mens du ser ud over de nærliggende bjergkæder, før du går ned ad landevejene tilbage til Grasmere. Du vil have den virkelige følelse af at være oppe i bjergene i dag, men dette opnås uden for stor indsats!
4 timer med 350 m op-/nedstigning


Jacks Rake
En hård, men givende dag med nogle stigningsmeter til at udfordre os. Vi henter en madpakke, hvorefter vi får en taxa ud til startstedet. Med en rolig, men udfordrende stigning op ad et flodleje rundt om en sø og over et bjerg. Der kan være et par andre på vej op, men når vi først kommer til søen på toppen af bakken, efterlader vi alle turister og vandrer videre op i de uundgåelige skyer.
efterlader vi alle og vandrer videre op i de uundgåelige skyer. Vejret på dagen dikterer, hvor vi stopper til frokost, men uanset hvad, er udsigten som intet, du nogensinde har set før, og det er besværet værd. Og overraskelse, overraskelse, der er en pub i slutningen af turen.
5-6 timer med 600 m op-/nedstigning

 

PRISOVERSLAG

• Indkvartering
3-4 nætter i 4-stjernet luksus Grasmere Hotel i hjertet af The Lakes Dobbeltværelse med balkon og gratis adgang til spafaciliteterne.
Eller et super hyggeligt hotel, restaurant og bar, lige uden for Ambleside.

• Forplejning
Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet
Fuld engelsk eller kontinental morgenmad hver morgen, madpakke ude på bakkerne middag hver aften.

• Vandreture
Guidede vandring med dansktalende guide og vært


Fra 5.995,- pr. gæst baseret på 2 gæster, der deler værelse
+500,- Per dag for én person i dobbeltværelse