Happy Hiking Brand Ambassador - Happy Hiking

Danmarks Vandrer-Helte

Mød de seje, der sætter skoene på -
På eventyr med Wander Woman

Jeg elsker at blive inspireret af mennesker, der brænder for noget. Og Danmarks Wanderwoman,Sanne Nielsen, er netop sådan en person! Hendes passion for at udforske alle kroge af Danmark og resten af verden er smittende, og hendes billeder fra de stier får mig til at drømme mig væk til nye eventyr.


Sanne vandrer ikke bare - hun oplever. Hun fanger essensen af de landskaber, hvad enten det er de barske kyster, de frodige skove eller de udfordrende bjerge Hendes beretninger og billeder vækker en dyb trang til at snøre vandrestøvlerne og følge i hendes fodspor.

Gennem sin blog, Wanderwoman.dk, deler Sanne sine eventyr og inspirerer andre til at komme ud i naturen. Hendes passion er ikke kun for vandring, men for den forfriskende følelse af frihed og nærvær, man finder i som man finder på stien.

Er du også vild med at vandre? Så tag et smut forbi Wanderwoman.dk og bliv inspireret til dit næste eventyr!

Jeg har haft fornøjelsen af at stille et par spørgsmål til den inspirerende kvinde bag Wanderwoman.dk, Sanne. Læs med og bliv inspireret til at pakke rygsæcken!

Fortæl lidt om dig selv, Sanne.
Jeg er en 53-årig, positiv og social kvinde med base i København. Nysgerrighed og søgen efter nye oplevelser er en stor del af mit liv, og jeg elsker at være aktiv. Vandring er særligt blevet en passion for mig.

Hvordan kom du i gang med vandring?
Jeg har altid været fascineret af Caminoen i Spanien, og det var under en midtlivskrise, at jeg besluttede mig for at gå den. Det ændrede mit liv fuldstændig, og siden da har vandring været en fast del af min hverdag.

Hvad har været din største udfordring som vandrer?
Camino Primitivo i Spanien i 2018 var uden tvivl den hårdeste tur. 350 kilometer og 10.000 højdemeter på 11 dage var både fysisk og mentalt krævende, men samtidig en helt uforgledelig oplevelse. Camino-åndet er noget helt særligt.

Hvad er du mest stolt af på din vandrrejse?
Udover Camino Primitivo er jeg også meget stolt af at have vandret hele Bornholms kyst alene i 2019. 120 kilometer på 4 dage var en fantastisk udfordring.

Hvad laver du, når du ikke er på tur?
Til daglig arbejder jeg som legal sekretær i København. I min fritid prioriterer jeg tid med familie og venner, og så har jeg en passion for aromaterapi, som jeg udøver som saunamaster i en spa og sauna klub.

Sannes passion for vandring er smittende, og hendes eventyr inspirerer os til at komme ud og opleve naturen. Følg hende på Instagram @WanderWomanDK for mere inspiration.