Bæredygtighed

Indpakning Caminoen
Vi bruger bæredygtigt papir til indpakning af sokkerne. Vi er klar over, at vores faste kunder ved præcis, hvad de vil have og synes, at det er helt fint at få sokkerne uden indpakning. Hvis du gerne vil have dine sokker uden indpakning, så kan du give besked, når du afgiver ordren.

Økologi og velfærd Caminoen 
Selvom Corrymoorgeder bliver opdrættet i henhold til The Soil Associations strenge standarder, og mohair fra disse geder er økologisk, bliver sokkerne ikke solgt som økologiske, fordi der også bruges mohair fra andre leverandører. Der er dog ikke mange angorageder i Storbritannien, og Corrymoor køber kun fra leverandører, der virkelig passer godt på deres dyr.

Farver Caminoen
Sokker i farven NATUR er ublegede og ufarvede, så det du får, er den let cremehvide mohairfarve. Vores sokker er fremstillet og farvet i Storbritannien med procedurer, der er under streng kontrol og følger UK og EU-forskrifter. 

Fremstilling Caminoen
Corrymoorsokker bliver strikket på traditionelle maskiner i UK.

Dyrevelfærd Caminoen
Corrymoor Farm er et familiedrevet økologisk landbrug i det sydvestlige England, der har opdrættet prisvindende angorageder siden 1988 og har fremstillet topkvalitetsmohairsokker siden 1992. Her dyrkes græs- og skovarealer i henhold til The Soil Associations strenge standarder (britisk nonprofit-organisation, hvis formål er at arbejde for bæredygtigt landbrug). Landbruget er en del af the Red Tractor Scheme”, der er kvalitetsmærket for bæredygtigt landbrug, og besætningen af geder har en meget høj sundhedsstatus

Dyrene nyder godt af "Fem friheder for dyrevelfærd":

 • Fri for Sult og Tørst
 • Fri for Ubehag
 • Fri for Smerte, Skader eller Sygdom
 • Frihed til at leve i naturlige omgivelser
 • Fri for Frygt og Nød

   Ofte Stillede Spørgsmål

   Vaskeanvisning

   Om Os