Bæredygtighed

Indpakning
Vi bruger bæredygtigt karton til strømpesokkerne. Vi er klar over, at vores faste kunder ved præcis, hvad de vil have, og synes, det er helt fint at modtage sokkerne uden omslag. Hvis du gerne vil have dine sokker pakket ud, kan du fortælle os det, når du afgiver din ordre.

De papkasser, vi lægger sokkerne i, er genbrug, og hvis der er indpakningspapir i kassen, er det altid noget, vi har gemt fra en levering, vi har modtaget.

Vi sender ikke papirfakturaer, følgesedler eller returlabels, men hvis du gerne vil have det, skal du bare spørge.

Økologi og velfærd
Selvom geder bliver opdrættet i henhold til The Soil Associations strenge standarder, og mohair fra disse geder er økologisk, bliver sokkerne ikke solgt som økologiske, fordi der også bruges mohair fra andre leverandører. Der er dog ikke mange angorageder i Storbritannien, og vi køber kun fra leverandører, der virkelig passer godt på deres dyr.

Farver Caminoen
Sokker i farven NATUR er ublegede og ufarvede, så det du får, er den let cremehvide mohairfarve. Vores sokker er fremstillet og farvet i Storbritannien med procedurer, der er under streng kontrol og følger UK og EU-forskrifter. 

Fremstilling Caminoen
Sokker bliver strikket på traditionelle maskiner i UK.

Dyrevelfærd Caminoen
Dyrene nyder godt af "Fem friheder for dyrevelfærd":

  • Fri for Sult og Tørst
  • Fri for Ubehag
  • Fri for Smerte, Skader eller Sygdom
  • Frihed til at leve i naturlige omgivelser
  • Fri for Frygt og Nød