Vandring er motion for alle

Vandring er motion for alle - Happy Hiking
Vandring byder på mange fordele, såsom:

Hold dit hjerte sundt - Regelmæssig vandretur styrker hjertet, reducerer risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde, reducerer niveauet af dårligt kolesterol og øger niveauet af det gode kolesterol i din krop.

Det giver dig energi - Ved at øge blod- og  giver vandreture dig faktisk energi, så du føler dig mere opmærksom og mindre sløv.

Det er en ordentlig træning – Du engagerer alle mulige forskellige muskler, lige fra dine lægge og numse til dine centrale mavemuskler, hvilket betyder, at du får en masse penge for din træningspenge!

Det gør dig glad! - At gå kan være en rigtig antidepressiv medicin for mange, der frigiver kraftige "feel-good"-kemikalier, der løfter humøret. Og det er masser af sjov!  

Du opdager nye steder – Det er utroligt, hvor meget vi gå glip af når vi kører fra A til B på kortest mulig tid. Når du trækker i dine vandresko, vil du opdage en verden af dyreliv, ro, fascinerende historie og episke udsigter.

Det er dejligt med venner - Gåture er en af de aktiviteter, der ofte forbedres med godt selskab. At dele oplevelser, grin og opmuntring med andre er en af de bedste måder at opleve vandreture i det fri!

En glad gruppe fra vores britiske venner på Large Outdoors www.largeoutdoors.com

0 comments

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published