This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

★★★★★ 4.9/5 Trustpilot
Hurtig Levering & Gratis Retur
365 dages returret
Indkøbskurv

Happy Hiking Brand Ambassador

Posted by Jerry Graham on

I am absolutely delighted to announce that we have a new Brand Ambassador - Sanne Nielsen from @WanderWomanDK  I asked Sanne a few questions about herself…. Tell us a little bit about yourself Sanne. I am 53 years...

Vandring er motion for alle

Posted by Jerry Graham on
Det er dejligt med venner - Gåture er en af de aktiviteter, der ofte forbedres med godt selskab. At dele oplevelser, grin og opmuntring med andre er en af de bedste måder at opleve vandreture i det fri!

The Way

Posted by Jerry Graham on
I decided to take a month off life and walk the 800km Camino Frances from Saint-Jean-Pied-de-Port (SJPP) over the Pyrenees and west through Northern Spain to Santiago, with whatever I could carry on my back. 

Hvorfor er sokkerne så vigtige?

Posted by Jerry Graham on

Sokker er kedelige! Sokker lugter! Sokker er en uvæsentlig detalje i vandreudstyret og er ikke umagen værd at beskæftige sig med.

Faktum er, at den kedelige sok kan gøre forskellen på en vellykket eller mislykket vandretur. Kun overgået af dine vandrestøvler er dine sokker faktisk den allervigtigste beklædningsgenstand, når du skal gå langt.

Hooked on Hiking

Posted by Jerry Graham on

På grund af coronapandemien har danskerne også genfundet glæden ved Danmark, delvist ufrivilligt. Jeg tror, at mange har været glade for at finde ud af, at man kan holde en dejlig ferie i Danmark og ikke skulle bruge mange penge på en all inclusive-rejse i udlandet. Corona har derfor forstærket en tendens, som allerede var godt i gang.